Suomen Vesileikkaus Oy vahvistui ostamalla Prolaser Oy:n

Suomen Vesileikkaus Oy vahvistui ostamalla Prolaser Oy:n

Riihimäellä toimivan Prolaser Oy:n uudeksi omistajaksi on tullut kaupan myötä Suomen Vesileikkaus Oy. Molemmat yhtiöt toimivat laser- ja vesileikkauspalvelujen tuottajina palvellen monipuolisesti asiakkaitaan. Kaupan myötä Suomen Vesileikkaus –konsernin liikevaihto kohoaa n. 20 miljoonaan euroon. Suomen Vesileikkauksella on ennestään tuotanto Keuruulla. Kauppa toteutettiin osakekauppana. Myyjän neuvonantajana toimi Mergertum Oy ja ostajan Deloitte. Prolaserin ovat perustaneet Jukka Vuorinen, Arto Sepänmaa ja Savira Oy, jotka myivät kaikki osakkeensa.

Prolaser on toiminut vuodesta 1989 saakka. Yhtiössä työskentelee 15 ammattilaista ja se toimii Riihimäellä omissa tiloissaan. Prolaserin toimitusjohtajana työskentelevä Vuorinen jatkaa tehtävässään.

”Tällä kaupalla uskomme voivamme palvella sekä Suomen Vesileikkauksen, että Prolaserin nykyisiä ja tulevia asiakkaita entistä monipuolisemmin. Kaupan myötä Suomen Vesileikkaus jatkaa voimakasta kasvuaan, jolla luodaan edellytykset palvella asiakkaita kokonaisvaltaisesti niin laadullisesti kuin maantieteellisestikin,” sanoo Suomen Vesileikkaus Oy:n toimitusjohtaja Jori Antila.

”Prolaser sai Suomen Vesileikkauksesta hyvän omistajan, jonka kanssa voimme kehittää edelleen toimintaamme asiakkaidemme etu ensisijalla. Yhdessä olemme osaavampia ja vahvempia kuin erikseen.” toteaa Prolaser Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuorinen.